املاکی مانند باغ و زمین کاشت برای حفظ امنیت، نیاز به تعیین مرز و ساخت دیوار یا حصاری کشی دارند. این کار علاوه بر اینکه مرز ملک را مشخص میسازد، از باغ در برابر ورود غریبهها و حیوانات گوناگون مراقبت میکند. برای محقق کردن این هدف میتوان از دیوار یا حصار استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم فنسکشی باغ با توری حصاری را مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
فنس کشی چیست؟
حصارکشی با استفاده از توری حصاری را اصطلاحاً فنسکشی مینامند. در این نوع حصار کشی امکان ایجاد دیوار حصاری تا ۳ متر وجود دارد. فنسکشی معمولا به دلیل هزینه کمتری که دارد در بسیاری موارد جایگزین دیوار کشی میشود.
( مشاهده و خرید انواع دیگر توری از سایت افرا سیم تک سدید: توری فرنگی | توری گابیون | توری مرغی )
مراحل فنس کشی باغ
فنسکشی باغ با توری حصاری 6 مرحله دارد که در ادامه توضیحات مربوط به هر 6 مرحله شرح داده خواهد شد.
1. اندازهگیری متراژ باغ
اولین مرحله در اجرای فنسکشی، اندازهگیری دقیق متراژ ملک مورد نظر است. این مرحله در اجرای دقیق فنسکشی تأثیر زیادی دارد. به همین دلیل عمل اندازهگیری باید با دقت انجام شود. برای اندازه گیری متراژ باغ در واقع باید محیط زمین را بدست بیاورید. عدد بهدست آمده از محاسبات مربوط به تعیین محیط زمین، میزان توری مورد نیاز برای فنسکشی را مشخص میکند.
2. تعیین میزان ارتفاع حصار کشی
بعد از اندازهگیری اندازه زمین، نوبت به تعین میزان ارتفاع حصار توری میرسد. خوب است بدانید، معمولاً ارتفاع حصار با توجه به هدف از فنسکشی تعیین میشود. به طور مثال صاحب ملک باید تعیین کند که منظور از فنس کشی جلوگیری از ورود انسان است یا حیوانات؟ قرار است سیم خاردار نیز به حصار اضافه شودیا خیر؟ برای تهیه حصار با ارتفاع مناسب، لازم است به این سؤالات پاسخ داده شود. پاسخ دادن به این سؤالات در تهیه حصار با ارتفاع مناسب نقش پررنگی خواهد داشت. نکته دیگری وجود دارد که قبل از خرید حصار باید به آن توجه شود. پس از تعیین ارتفاع مورد نظر باید پایهها نیم متر بلندتر باشند؛ زیرا هنگام نصب لازم است، نیم متر از میلهها زیر زمین قرار بگیرند.
( مشاهده و خرید انواع سیم خاردار از سایت افرا سیم تک سدید: سیم خاردار حلقوی | سیم خاردار خطی )
3. تعیین جنس و نوع توری و لولهها
قبل از اقدام به خرید توری و لوله باید چند نکته را در نظر داشته باشید. تعیین این نکات به هدف مورد نظر شما از حصار کشی بستگی دارد. در ادامه در مورد اینکه چه جنس و ضخامتی برای چه هدفی مناسبتر است توضیح خواهیم داد.
- تعیین جنس توری و لوله بر اساس میزان استحکام
اگر هدفتان از فنسکشی تأمین امنیت باغ است باید توری و میلهای تهیه کنید که به اندازه کافی مستحکم باشد. به طور مثال توریهای نازک به راحتی با ابزارهای ساده بریده میشوند و میلههای کم حجم را با اعمال فشار میتوان از جا در آورد. برای پیشگیری از این پیش آمدها باید توری تهیه کنید که از استحکام کافی برخوردار باشد. همچنین تهیه پایههای فلزی گالوانیزهای قطور میتواند امنیت باغ شما را چند برابر افزایش دهد.
- تعیین جنس توری بر اساس نوع حیوانات
توری حصارها از نظر اندازه بافت دارای انواع مختلفی هستند. هنگام تولید این توریها اندازه بافتها براساس هدف از ساخت آنها به درشت و ریز تقسیم میشود. به طور مثال باغدارانی که میخواهد به وسیله حصار از ورود حیوانات ریز جثه جلوگیری کنند باید حصارهایی بخرند که بافت آنها به اندازه کافی ریز است.
نوع دیگر حصارها، توریهایی هستند که بافت درشت دارند. این نوع حصارها معمولاً برای تعیین مرز باغ و ملک استفاده میشوند. در صورتی که برای ایمنسازی ملک از این نوع حصارها استفاده میکنید، باید استحکام توری را حتماً در نظر داشته باشید.
- تعیین جنس توری بر اساس شرایط آب و هوایی
از دیگر نکاتی که لازم است هنگام خرید توری در نظر گرفته شود، شرایط آب و هوایی منطقه مورد نظر است. برای حصار کشی باغهایی که در مناطق مرطوب و بارانی قرار دارند باید از حصارهای ضد زنگ یا گالوانیزه استفاده کرد. رعایت این نکته به افزایش طول عمر حصار مورد نظر شما کمک خواهد کرد.
4. تعیین محل چالهها و حفر گودال
در مرحله بعدی، نوبت به تعیین محل کاشت پایهها میرسد. در این مرحله باید برای کاشت میلهها اندازههای یکسان در نظر گرفته شود. سپس در محلهای تعیین شده، چالههای نیم متری حفر کنید تا استحکام آنها به تدریج دچار مشکل نشود. برای سرعت بخشیدن به فرایند حفر چاله، میتوانید از چاله کن موتوری استفاده کنید.
( مشاهده و خرید انواع سیم از سایت افرا سیم تک سدید: سیم آرماتوربندی | سیم مفتول گالوانیزه )
5. کاشت پایههای فنس و اجرای بتن
مرحله بعدی کاشت پایههای فنس است؛ در این مرحله پایهها در چالههای حفر شده قرار میگیرند. یکسان بودن عمق پایهها در مرحله کاشت بسیار مهم است. برای تعیین عمق یکسان و جلوگیری از خطای اندازهگیری لازم است، اندازههای مورد نظر به طریقی روی پایهها مشخص شوند. برای این کار میتوانید از بستن ریسمان یا علامتهای رنگی استفاده کنید. در آخر برای بالا بردن استحکام پایهها، در حفرهها بتن بریزید.
6. نصب و اجرای توری حصاری
برای انجام مرحله آخر و نصب توری، بهتر است اجازه دهید بتنها کاملاً خشک شوند. پس از خشک شدن بتنها عمل نصب حصارها را شروع کنید. قبل از شروع کردن فرایند اتصال فنس به پایهها، توریها را روی زمین پهن کنید. سپس در صورت یکپارچه نبودن توریها، آنها را به وسیله مفتول به یکدیگر متصل کنید. در نظر داشته باشید که وصل کردن سیم خاردار به توری پهن شده روی زمین، آسانتر از نصب آن روی حصار ایستاده است. بعد از انجام مراحل ذکر شده، توریها را به وسیله حداقل پنج مفتول به پایهها متصل کنید.
ویدیو نحوه نصب توری حصاری
ویدیو کامل نحوه نصب انواع توری حصاری از کانال نماشا افرا سیم تک سدید .
سخن پایانی
برای حصار کشی باغ، جنس و کیفیت توری از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل توصیه میشود توریهای مورد نظر خود را حتما از فروشگاههای معتبر تهیه کنید. سیم تک فروشگاهی است که علاوه بر فروش انواع سیم و توری، اطلاعات لازم در مورد انواع سیم را در اختیار مشتریان قرار میدهد.
مقالات پیشنهادی سیم تک:
بررسی تفاوت و شباهت مفتول آرماتوربندی و مفتول قالببندی (نجاری)
توری مش چیست و چه کاربردی دارد؟
سلام. برای باغم میخواستم فنس کشی کنم. چه نوع توری حصاری مناسب هستش؟
سلان
اگه میخواید به وسیله حصار از ورود حیوانات ریز جثه جلوگیری کنید باید حصارهایی بخرید که بافتشون به اندازه کافی ریز است. همچنین باید توری و میلهای تهیه کنید که به اندازه کافی محکم باشه.